Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Cristina Saracu Asociatia MozaiQ

100% Complete
2,135 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
13
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Duminică este ziua mea, și anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua unei cauze dragi mie: Fondul Comunitar LGBTQ+.

Acolo e munca nevăzută a echipei de la MozaiQ  - Fondul Comunitar LGBTQ+ este o resursă pentru susținerea persoanelor LGBTQ+ vulnerabile, dar și un sprijin pentru victimele violenței și ale discriminării motivate de ură. Este o formă de solidaritate, care  încearcă să sprijine persoanele vulnerabile și să facă România un loc mai incluziv.

La ce va ajuta donația ta? E o șansă dată cuiva prin: acces la serviciile noastre sociale; cazare pentru persoane vulnerabile în adăposturile noastre; consiliere psihologică si legală; asistență socială și intervenție directă; sprijin financiar direct pentru membrii comunității, dar și sub alte forme de ajutor pentru persoane vulnerabile.

O donație oricât de mică este cel mai fain La Mulți Ani!

Mulțumesc, împreună putem ajuta!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

[For Romanian scroll down]

MozaiQ is an LGBTQ+ community-based organisation founded in 2015 whose mission is to improve the quality of life for LGBTQ+ people from Romania. Our objective is to protect, support and promote LGBTQ+ rights in order to facilitate queer people's access to key domains of our society: family and community life, education, healthcare, culture, labour and politics.

____________________________

Îmbunătățirea calității vieții persoanelor LGBTQ+ din România, protejarea și promovarea drepturilor și libertăților acestora și susținerea participarii depline și fără discriminare a persoanelor LGBTQ+ în domeniile cheie din societate, familie, viață comunitară, învățământ, sănătate, cultură, piața muncii și participare politică.

Sprijinim comunitatea LGBTQ+ prin trei mari direcții: oferirea unor micro-granturi grupurilor care vor să dezvolte o inițiativă în comunitățile lor, sprijinirea persoanelor vulnerabile și facilitarea accesului la cursuri și training-uri de (re)calificare.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

13 Donații

Anonymous

100 RON
02 Oct 2023

Anonymous

500 RON
La mulți ani!
02 Oct 2023

Anonymous

30 RON
01 Oct 2023
La multi ani,om frumos!
01 Oct 2023

Anonymous

300 RON
01 Oct 2023
30 Sep 2023
La mulți ani Cristina
30 Sep 2023
LaMultiAni!
30 Sep 2023
Alles Gute! :)
30 Sep 2023
La mulți ani Cristina și tot ce-ți dorești! Te îmbrățișez! Cătă
30 Sep 2023

Anonymous

100 RON
30 Sep 2023

Anonymous

200 RON
#solidaritate
30 Sep 2023
Cristina Saracu : Asociatia MozaiQ
Cel mai frumos cadou de ziua mea