De ziua mea donează pentru Fondul Comunitar LGBTQ+

 

Raul Oprea Asociatia MozaiQ

40.705882352941% Complete
692 RON
Sumă strânsă
1,700 RON
Target
8
Donații

Duminica asta e ziua mea, și am decis să fac un fundraiser în colaborare cu MozaiQ, pentru Fondul Comunitar LGBTQ+.

Anul trecut am pictat un mural în Le Village, Montreal în cadrul Milmurs Festival, în care aduceam un omagiu MozaiQ și Q Sports, proiectul lor care urmărește crearea unui mediu mai incluziv pentru persoanele LGBTQ+ în sport.

Ca o continuare, anul ăsta m-am gândit să fac un fundraiser care sper să fie helpful într-un mod mai direct pentru inițiativele Fondului Comunitar LGBTQ+, inițiative care urmăresc să sprijine persoanele vulnerabile și să facă România un loc mai incluziv.

Deci dacă vreți să-mi ziceți La Mulți Ani și să donați o sumă pentru Fondul Comunitar LGBTQ+, puteți dona aici, și why not, dacă vă place ideea, puteți să vă combinați și voi ziua de naștere sau de nume cu un fundraiser pe ziuata.galantom.ro/, sau cu orice altă ocazie specială pe dar.galantom.ro/

Mulțumesc, pupii!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

[For Romanian scroll down]

MozaiQ is an LGBTQ+ community-based organisation founded in 2015 whose mission is to improve the quality of life for LGBTQ+ people from Romania. Our objective is to protect, support and promote LGBTQ+ rights in order to facilitate queer people's access to key domains of our society: family and community life, education, healthcare, culture, labour and politics.

____________________________

Îmbunătățirea calității vieții persoanelor LGBTQ+ din România, protejarea și promovarea drepturilor și libertăților acestora și susținerea participarii depline și fără discriminare a persoanelor LGBTQ+ în domeniile cheie din societate, familie, viață comunitară, învățământ, sănătate, cultură, piața muncii și participare politică.

Sprijinim comunitatea LGBTQ+ prin trei mari direcții: oferirea unor micro-granturi grupurilor care vor să dezvolte o inițiativă în comunitățile lor, sprijinirea persoanelor vulnerabile și facilitarea accesului la cursuri și training-uri de (re)calificare.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

8 Donații

Romina

50 RON
🤗
21 Mar 2023

Kiddiez

30 RON
😗
21 Mar 2023
100 RON
<3
19 Mar 2023

Claudiu

152 RON
La multi ani!
16 Mar 2023

Anonymous

250 RON
16 Mar 2023

Anonymous

50 RON
<3
15 Mar 2023

Anonymous

30 RON
15 Mar 2023

Anonymous

30 RON
15 Mar 2023